Ale!

MarkBass Evo1 mallintava bassovahvistin

740,00  550,00 

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Tämä vahvistin on ollut demokäytössä, siinä on muutama naarmu, joten se myydään nyt alennettuun hintaan!

Parhaat bassosoundit kompaktissa paketissa! Uraauurtava mallintava bassonuppi + multiefekti, 500W RMS, 2 kanavaa kattavilla säädöillä, 12 erilaista vahvistinmallinnusta (6 per kanava), Sisäänrakennettu viritysmittari, 2 efektiosiota, Lisää soundeja ladattavissa netistä, Soundien hienosäätö EVO1 ohjelmistolla (Win / macOS), Kattavat liitännät live & studiokäyttöön, Efektilenkki, MIDI-ohjaus, myös USB-liitäntä.

Markbass EVO1 yhdistää onnistuneesti klassista soundia ja uusinta teknologiaa. Saat ruuvattua juuri itsellesi sopivan soundin helposti, genrestä ja soittotyylistä riippumatta. Moni basisti haluaa miksata kahta erilaista soundia yhteen ja blendata puhdasta ja särösoundia keskenään esim. Jaco Pastoriuksen tapaan. Nyt se on helpompaa kuin koskaan.

Markbass EVO1:n molemmissa kanavissa on kattavat säädöt gainille, EQ:lle ja efekteille. Etupaneelissa on tietysti master volume. EVO1:ssä on myös kätevä sisäänrakennettu viritysmittari, 2 efektilenkkiä, balansoidut linjalähdöt pre/post mix -valinnalla, kuulokelähtö omalla tasonsäädöllä sekä kaiutinlähdöt plugeilla ja Speakonilla.

Vain luovuutesi on rajana, sillä voit hakea uusia soundeja ja hienosäätää niitä Markbass EVO1 -ohjelmistolla, joka toimii Windows- tai macOS -käyttöjärjestelmillä. Softalla voit myös säätää boostikytkimelle haluamasi boostin määrän.

Markbass EVO1:stä voi myös ohjata erikseen saatavalla ohjelmoitavalla MIDI-pedaalilla (Markbass EVO1 Controller). Sillä onnistuu kanavan vaihto, kanavien miksaus sekä efektien, boostin ja viritysmittarin ohjaus.