Adam A3X Lähikenttämonitorit (Pari)

425,00 

Kuvaus

Adam Audion käytetyt 2-tie aktiivimonitorit. Siistissä kunnossa ja ehjät. Mikäli haet itsellesi ammattitason lähikenttämonitoreja esim. studiokäyttöön, tämän parempaa vastinetta rahalle tuskin helpolla tulee vastaan. Adamin kaiuttimia on käytössä äänitysstudioissa ympäri maailmaa, ja nämä A3X versiot ovat heidän edullisin mallinsa, jotka ovat myös kompaktit kooltaan. Soundiltaan erittäin selkeät ja erottelevat, etenkin kriittisellä 200-400hz alueella.

Kaiuttimissa on ADAMin saksassa käsintehdyt X-ART (eXtended Accelerating Ribbon Technology) nauhadiskanttitweetterit jotka liikuttavat ilmaa neljä kertaa perinteistä tweetteriä nopeammin ilman äänen säröytymistä, tuottaen luonnollisen kuuloisen, läpinäkyvän korkeitten taajuuksien toiston. Kaiuttimien bassoelementit ovat kevyttä ja kestävää hiilikuitua, ja myös ne tuottavat luonnollisen bassosoundin sitä värittämättä.

Näissä kaiuttimissa on myös ADAMin kätevä stereolink ominaisuus, jolloin toisen kaiuttimen äänenvoimakkuutta säätämällä voi säätää molempien kaiuttimien äänenvoimakkuutta, jolloin balanssi säilyy muuttumattomana.

Kaiuttimien mukana tulee 2-metriset balansoidut audiojohdot (2x XLR Uros -> 2x TRS Plugi), jotka on rakennettu ammattitaidolla laatuosista (Sommer Cable SC-Club Series MKII kaapeli, liittimet Hi-Con XLR-M ja Rean TRS). Virtajohdot (ei kuvissa) tulevat myös mukana.

Laite pähkinänkuoressa:

  • 2-Tie järjestelmä 4.5″ bassoelementillä ja saksassa käsintehdyllä X-ART precision tweetterillä
  • Kompakti koko on ideaali pienempiin tiloihin
  • Käytännöllinen Stereolink ominaisuus
  • Taajuusvaste 60Hz – 50kHz
  • 50W Tehoa (Max SPL 106dB)
  • Analogiset XLR ja RCA sisääntulot