Maahantuojat ja yhteistyökumppanit

Kaikilta maahantuojilta Kimmon soittimen kautta tilatut tuotteet toimitetaan rahtivapaasti liikkeelle ja tapauskohtaisesti myös kotiovelle asti joensuun aluella. Esimerkkinä digipianot ja muut suuret laitteet. Tällä sivulla on koottuna siis suurin osa paikoista mistä tilaamme tavaraa.

Sivu “TÄRPIT JA TARJOUKSET ON TAASEN SIVU JOHON TULEE MYYMÄLÄSSÄ NYT OLEVAT UUDET LAITTEET JA ERIKOISTARJOUKSET. JOS ET LÖYDÄ ETSIMÄÄSI LAITETTA SIELTÄ TAI SE ON LOPPU NIIN OTA YHTEYTTÄ ALLA OLEVAN OHJEEN MUKAAN. HUOMIOITHAN, ETTÄ SE OSA UUSIA SIVUJAMME ON VIELÄ KESKEN. 

TSEKKAA MYÖS KÄYTETYT

Lähetä kysymyksesi ja tarjouspyynnöt “yhteystiedot” sivun kautta tai soita

p. 044 970 0991 (Kimmo) tai 0400-386 001 (Konsta)

Seuraavista verkkokaupoista tuotteet rahtivapaasti meidän kauttamme tilattuna.

Täytä tarjouspyyntölomake ja kirjaa siihen tuotteen nimi kokonaisuudessaan. Tiedämme, että se voi houkuttaa ottaa sieltä verkkokaupasta mihin nyt sattuu tästä klikkaamaan. Muistakaa kuitenkin, että meidän kautta tilatuista tuotteista ei tarvitse maksaa rahteja ollenkaan joten sinun ei tarvitse miettiä kokonaissummaa rahtien kera tms. Se hinta on siellä ja mahdollisuuksien mukaan annamme vielä niistäkin hinnoista pienen alennuksen. Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? No totta se on silti.